За нас

Ресторант „Панорама” се намира в сърцето на София с чудесна гледка и в близост до най-известните забележителности на града. Нашият екип ще отдели специално внимание при организирането на Вашите значими моменти, като се съобразим с индивидуалните Ви желания.

Ресторантът е с капацитет от 130 места, с просторен дансинг и организира сватбени тържества, абитуриентски балове, рождени дни, именни дни, Коледни партита, фирмени тържества, вечери и семинари. Ресторантът предлага и  ВИП зала, подходяща за малък семеен празник или бизнес вечеря с капацитет до 12 места.

За Вашият празник и добро настроение ние може да подсигурим професионален дисководещ, различни забавления и фолклорни програми, като всичко ще е съобразено с Вашите музикални предпочитания.

Екипът на ресторант „Панорама” ще Ви съдейства  с различни предложения за избор на меню и цялостна организация, като изцяло ще се съобразим с Вашите желания и предпочитания. Ние влагаме усилия и желание за всяко тържество – да бъде организирано приятно и практично до най-малкият детайл, като това е съпътствано с хубава украса, музика, танци и не на последно място - вкусна храна. Менюто е с подбрани вкусни ястия от българската и чуждестранна кухня, като ще Ви изненадваме всеки сезон със специални нови предложения.